Om utbildningen

Vi lanserar begreppet – intelligensskapande kultur. I en intelligent kultur får varje individ möjlighet att använda sin hjärnas fulla potential. På kontoret, hemma eller någon annanstans.

Ett holistiskt perspektiv

Learningcopter-utbildningen ger dig ett holistiskt perspektiv. Du  ser hur hjärnan fungerar – när, var, hur och VARFÖR den fungerar som den gör.

Det är först när du har vårt helikopter-perspektiv, du ser att det handlar om ett ekologiskt system, där olika delar i hjärnan samarbetar – för att du ska kunna utnyttja din hjärnas fulla potential och öka ditt välmående. Det är ett lättstört system och precis som i samspelet med naturen, kan du göra val som är bra eller skadliga. 

Ett mer hållbart arbetsliv

När vi förstår hur våra hjärnor fungerar, kan vi utveckla mer hållbara organisationer, ett mer hållbart arbetsliv och en mer hållbar livsstil.

Vi är på väg in i en ny era där organisationer som gör vad andra bara pratar om – verkligen sätter personalen i fokus – kommer att värderas högre av medarbetare, de som söker arbete, kunder, leverantörer och finansiärer.